Uncategorized

Si ta menaxhojmë rrugën për të dalë nga një krizë ?

Përpjekja për frenimin e COVID-19, në të gjithë botën ka pasur ndikime të mëdha si në ekonominë botërore ashtu edhe në komunitetet lokale. Jeta jonë është ndryshuar ndjeshëm dhe ekonomia është ndikuar rëndë. Siç pasqyrohet edhe ne Dow Jones Industrial Average, ekonomia është në rënie gati 30% dhe humbjet e vendeve të punës janë përshpejtuar

Si të automatizoni procesin tuaj të parave në industrinë e hotelerisë

Në industrinë e hotelerisë, paratë në dorë pranohen në çdo pikë të transaksionit: recepsion, lokal, restorant dhe në sallën e banketeve. Për këtë shkak është e rëndësishme që të ekzistojë një proces që thjeshton operacionet dhe e ben sistemin sa më efikas që është e mundur.Automatizimi i procesit tuaj të parave do ti japë kthim

5 Karakteristika që duhet të i konsideroni kur blini një numërues për kartëmonedha

Për bizneset e bazuara në shitblerje me para në dore, blerja e një numeratori per kartemonedha mund të jetë një investim i zgjuar dhe një lehtësim i madh. Këta numerues automatizojnë procesin e numërimit të parave që ne menyre manuale konsumon shumë kohë, dhe ju lejon që shpejt të arkëtoni të ardhurat e parave të