Monthly Archives: Shkurt 2023

Tri mënyra për të zbuluar paratë e falsifikuara në mënyrë efektive

Punonjësit tuaj po shesin produkte dhe pranojnë pa ndalesë para. Konsumatorët janë duke pritur në radhë për të paguar. Ndoshta ata janë duke u irrituar pak nga pritja. Punonjësit tuaj po bëjnë maksimumin që munden për të shpejtuar linjën. Shanset janë,se ata nuk po kontrollojnë çdo kartemonedhe për të zbuluar para të falsifikuara. Edhe nëse