Monthly Archives: Dhjetor 2019

Si të automatizoni procesin tuaj të parave në industrinë e hotelerisë

Në industrinë e hotelerisë, paratë në dorë pranohen në çdo pikë të transaksionit: recepsion, lokal, restorant dhe në sallën e banketeve. Për këtë shkak është e rëndësishme që të ekzistojë një proces që thjeshton operacionet dhe e ben sistemin sa më efikas që është e mundur.Automatizimi i procesit tuaj të parave do ti japë kthim

Pesë karakteristika që duhet të i konsideroni kur blini një numërues për kartëmonedha

Për bizneset e bazuara në shitblerje me para në dore, blerja e një numeratori per kartemonedha mund të jetë një investim i zgjuar dhe një lehtësim i madh. Këta numerues automatizojnë procesin e numërimit të parave që ne menyre manuale konsumon shumë kohë, dhe ju lejon që shpejt të arkëtoni të ardhurat e parave të