Sherbimet

Sherbimet 2020-01-13T01:36:42+01:00

CFARE NE OFROJME

Ne jemi udhëheqës në shërbimet e menaxhimit të asistencës IT, Portofoli ynë gjithëpërfshirës shkon nëpër Rrjete, Shërbime Dixhitale, Shërbime të Menaxhuara dhe Biznes në zhvillim. Ekspertiza dhe aftësitë tona janë gjithmonë të adaptueshme për t’i shërbyer industrive të reja dhe nevojave të tyre unike.

References

• Banka Ekonomike
• NLB Bank
• TEB Bank
• Besa Security – Procreedit Bank
• IS Bank
• Ziraat Bank
• Finca
• KRK
• Moengo
• Western Union

Kuvendi I Komunes se Gjakoves
Kryeministria e Kosoves

Kavaja Hospital
Spitali Aloka
Eye Hospital
Banja e Kllokotit
Gega Pharm
FarmItalia
Pharmacy Leka
Pranvera Pharm
Joni Med

Kembimore Mena
Kembimore Safeti
Kembimore Euro
Kembimore Artani
Kembimore Xhaviti
Kembimore Leni
Kembimore Goni
Kembimore Euro Toti
Kembimore Vatani
Kembimore Xhelali
Kembimore Agimi

Albi Shopping Mall
Neptun
Jumbo
Comodita Home
Interex
Spar Market
Abi Center
Abi Store
Emona City
Nertil shopping center
Kastrati shopping center
Tregu Ditor – Doni Fruits
Nora Market
Plus Center
Andi Market
Euro Food

Waikiki L.L.C
Chaussea
Timberland
Mango
Sportina
Sport Vision
Okaidi
XYZ
Orsay
Koton
Carpisa
Rosetti
Migato
Guess
Oliver Weber
Armani AIX
Women secret
Geox
Celio
Boss

Hotel Serius
Hotel Garden
Hotel Çarshia e Jupave
Restaurant Extreme Pizza
Restaurant Oksigjen
Restaurant Sun House
Restaurant Trofta e Drinit
Restaurant Banana Center

Pristina International Airport-Limak
Devolli Group
Burger King
Autosallon Alberti
Autosallon Luxury
Lavazza
Ciao Berto
Reload Arms
Turkish Airlines
Eurokoha Reisen
Mabetex Group
BP Home
Cacttus
Komtel Project
Buqaj SH.P.K
Fluidi SH.P.K
Balkan Foods L.L.C
M Group LLC
Elka internacional
Sheki SH.P.K
Lux Mall
Jetishi Qeramika
Inox Senitari
Ronex
ERC trade
EuroFisi
Union Qeramika
Mani Group
Vatani SH.P.K
Oniks Vending SH.P.K
Punto
Auto Trimi
Auto Llapi
Bonita Oil
Pompa Stella