Produktet për menaxhimin e Cash-it

Produktet për menaxhimin e Cash-it 2023-02-23T11:27:35+01:00

Ne si Panamic ICT përveç seksionit të IT ofrojmë mënyrat më të mira për të menaxhuar paratë e gatshme për çdo kompani në nevojë dhe produktet më të mira gjithashtu, për këtë ne ofrojmë shumë zgjedhje produktesh që mund t’i shihni në këtë faqe dhe të gjitha detajet që ju nevojiten . Jo vetëm duke i shitur por edhe gjithmonë të gatshëm për t’i mirëmbajtur apo servisuar.


Banknote CountersGlory UW-F4
Glory UW-F8
Glory UW-F16

Glory UW datasheet

Shpejtësia: 1000 shënime/min
Lidhja: LAN
Ekrani: 10” ekran me prekje me ngjyra
Hopper: 2000 copë
Hapësira shtesë e detektorit: Po
Xhepi i refuzimit: 1 x 300
Numri serial PC : Po
Aftësia e përmirësimit të telekomandës së brendshme : Po
Kartat e kokës : Po
Glory GFS-220

Datasheet

Detektorë
CIS e dyfishtë
IR
UV (ultraviolet/FL (fluoreshencë)
Magnetikë
Zbulimi i shiritit me gjerësi të plotë1

Shënime të shpejtësisë në minutë Numërimi i copave: 1300 npm Numërimi i vlerës: 1200 npm Fitnes: 1000 npm OCR: 1000 npm

Kapaciteti i xhepave: 1 stivues + 1 refuzues Kapaciteti i pleshtit: 500 kartëmonedha (shtesë 1 1000 shënime)
Kapaciteti i stakerit: 200 kartëmonedha
Kapaciteti i refuzimit: 100 shënime
Bellcount S515

Datasheet

Shpejtësia e numërimit të pjesëve: 800/1000/1200 shënime në minutë (e zgjidhshme)
Shpejtësia e numërimit të vlerës: 800/1000 shënime në minutë (e zgjidhshme)
Leximi i numrit serial: 800 shënime në minutë
Kapaciteti i pleshtit: 500 kartëmonedha
Kapaciteti i stivuesit: 200 shënime (të përdorura)
Kapaciteti i refuzimit të xhepit: Deri në 50 kartëmonedha
Bellcount V2510

Datasheet
Shpejtësia e zbulimit/ numërimit: 1.000 – 1.200 / 1.000 – 1.500 shënime në minutë
Kapaciteti i pleshtit: 500 kartëmonedha
Kapaciteti i stakerit: 200 kartëmonedha
Ekrani: Ekran grafik TFT me ngjyra 3,5” me funksion të prekjes së plotë të gishtit
Lidix SL-250F

Datasheet

Karakteristikat:
Shpejtësia më e shpejtë e numërimit deri në 1500 copë/min
Njohja e numrit serial të dyfishtë
TITO Skano & Rendit
Njohja S/N numerike dhe arabe (OCR)
Tabaka e refuzimit automatik
Ekran ergonomik (i shkëputshëm dhe i rregullueshëm
kënd)
Patenta Globale në pritje

Shpejtësia:
Numërimi i vlerës: 1500 shënime/min
Renditja e fitnesit: 1200 shënime/min
Njohja e numrit të dyfishtë serial: 1200
shënime/min
Lidix ML-2V

Datasheet

Karakteristikat:
Performanca Superiore
Sistemi i nisjes së shpejtë
6 Përvetësimi i ndryshëm i imazhit
Shpejtësia më e shpejtë (1500 shënime/min)
Njohja e numrit serial të dyfishtë
Ekran me prekje 5” me ngjyra të plota
Përmirësim i lehtë i softuerit
Ndërfaqe miqësore për përdoruesit
Përpunimi i shumë valutave
Operacioni paralel

Shpejtësia:
Numërimi i vlerës: 1200 shënime/min
Renditja e fitnesit: Asnjë
Njohja e numrit të dyfishtë serial. : 1200
shënime/min

Bellcount V2510
Lidix SL-250F
BellCoin CS300Banknote detector


Bellcon Evision 5
DetektimiSensorë infra të kuqe, me ngjyra, printime magnetike dhe fije magnetike të kombinuara me matjen e gjatësisë dhe trashësisë
NumërimiShënime të pranuara dhe vlera totale
Valutat ne dispozicionContact BellCon
Max. valutat e instaluara3
Software/detection upgradePo (me kabllo USB ose kartë microSD)
Sistemi Feeder Manual
Sistemi i transportitLloji i rripit, i motorizuar
Shpejtësia e detektimit/numërimit> 2 notes per sekond
Operacionet Banknote 4
OpsionetRechargeable battery
Energjia e baterisëRechargeable Li-ion battery
Power supply100 – 240 VAC, 50/60 Hz (wall plug adapter)
Konsumi i energjisëMax. 3,5 W
Dimensionet (D x H x W)14,1 x 6,7 x 11,7 cm
Pesha0,47 kg (pa bateri)DP2268


Përmasat: 22 * ​​14 * 9 (cm)
Pesha neto: 1.05 kg (me bateri)
Power Supply: 100 ~ 240 V AC / 12 V DC përshtatës ose bateri
Konsumi i energjisë: <10 W
Kapaciteti i baterisë: 10.8V 1200mAh
Shpejtësia: <0,5 sekondë / kartëmonedhë
Ndërfaqet: RS-232 / USB
UV LampsMT9/MT9F

MT9 dhe MT9F është një detektor konvencional UV me cilësi të lartë, i cili përdor dritën ultravjollcë për të zbuluar veçori të ndryshme sigurie fluoreshence në kartëmonedha dhe dokumente të tjera.

Burim drite UV 3 x LED UV-A me jetëgjatësi, 365 nm
Power Supply 100-240 V; 50/60 Hz (njësia e prizës së murit)
Përmasat (W x D x H) 19,0 x 3,7 x 5,2 cm (versioni i dorës) 19,0 x 9,7 x 9,0 cm (me këmbë)
Pesha 0,17 kg (versioni i dorës) 0,35 kg (me këmbë)
MT21/MT22

MT21/MT22 është një detektor konvencional UV me cilësi të lartë, i cili përdor ultravjollcë
dritë për të zbuluar dokumente të ndryshme fluoreshence dhe veçori të sigurisë së kartëmonedhave.

Burim drite UV 2 x 6 W tuba UV-A
Burim i bardhë drite tub i bardhë 6 W
Power Supply 230 VAC, 50 Hz (njësi lidhëse)
Përmasat (M x D x H) 23,75 x 10 x 12 cm
Pesha 1,43 kg
Coin sorter/counter

Glory Mach 9E

DatasheetGama e madhësisë së monedhës Diametri: 15,0 deri në 32,5 mm
Trashësia: 1.0 deri në 3.0 mm
Diferenciali i renditjes: 0,5 mm (minimumi) Tava e inspektimit Tava e zgjeruar: – deri në 10,000 monedha në varësi të përzierjes së monedhave
Ndërfaqet dhe kontrollet e përfshira:
Printer, numërues shënimesh, PC dhe ekran në distancë. Numrat e ID-së deri në 199, Vlerësimi i tarifës, futja manuale e vlerave të mediave ose shënimeve.

Multicashg MC 10-14

Renditja fleksibël, pa bllokime monedhash
• Renditja pa bllokim me teknologjinë e renditjes aktive
•Për emërtim janë të mundshme më shumë se një sirtar
• Mënyra e kontrollit-numërimi pa renditje
• Mundësia e renditjes së prerjeve me diametër të njëjtë dhe të monedhave përkujtimore
• Shfaqja e monedhës kryesore dhe e dytë dhe shfaqja e shumës totale në rast të modalitetit të dyfishtë (opsionale)
• Renditja e 9 prerjeve në rastin e një monedhe, e 8 prerjeve në rastin e dy monedhave
• Modaliteti i dridhjeve siguron transport pa probleme të monedhave Funksionim të lehtë dhe të qartë


CT Coin Pelican 309

Karakteristikat e përgjithshme:
CTcoin Pelican 309 Makina për klasifikimin e monedhave që numëron dhe rendit 8 prerje të monedhave euro.
Zbulon valutë false dhe të huaja përmes një sensori të aliazhit të gjeneratës së fundit,
duke i dërguar në sirtarin e refuzimit.
Projektuar për përdoruesit që duhet të renditin 8 prerjet e monedhave euro. Është një makinë e rëndë që ju lejon të numëroni vëllime të mëdha monedhash. I besueshëm dhe i qëndrueshëm është mjeti i përsosur për kompanitë që duhet të numërojnë dhe renditin çdo ditë.
CT Coin Pelican 301

Lehtë për tu përdorur, shërbim dhe mirëmbajtur
Refuzimi i monedhave të huaja dhe të falsifikuara
Opsioni i kompletit të tubave dhe thasëve
Ndalesa automatike e çantës/barazimit
Pranon deri në 20 emërtime të ndryshme;
Shpejtësia prej 1100 cpm
Arkëtar dhe numër ID
Pranimi i një emërtimi të vetëm dhe refuzimi
Një mori numëruesish të ndryshëm dhe numërimi i raporteve të të gjithë të tjerëve
Bellcon CS300

Datasheet

Shpejtësia e numërimit: Përafërsisht 500 monedha në minutë (emërtime të përziera)
Kapaciteti i pleshtit: 1000 monedha (prerje të përziera)
Kapaciteti i kutisë së monedhave: 100 – 400 monedha (në varësi të emërtimit)Glory WR-90The WR-90 provide fast and accrate coin counting, bagging and wrapping. Mbështjellësit e monedhave janë bërë pajisje thelbësore për kompanitë CIT/bartës të blinduar, minierat dhe industritë e tjera që kanë një kërkesë për të trajtuar vëllime të mëdha monedhash. Seria Glory WR e ka përmbushur këtë nevojë, me shpejtësi dhe performancë të përmirësuar. WR-90 numëron dhe mbështjell monedhat më mirë dhe me efikasitet se mbështjellësit konvencionalë.

Detektor monedhash me performancë të lartë
Seria Glory WR nuk llogaritet dhe mbështillet vetëm. Ata zbulojnë gjithashtu monedha të falsifikuara dhe materiale të huaja për një nivel më të lartë sigurie.

 • Kapaciteti i pleshtit – Përafërsisht.
 • Shpejtësia e numërimit 9000 monedhash – 2000 monedha/min
 • Shpejtësia e mbështjelljes – 25 rrotulla/minStrapping Machine


TD88AL

Karakteristikat:
Pjesët më pak të lëvizshme dhe dizajni i thjeshtë i kokës mbyllëse sigurojnë lehtësinë e mirëmbajtjes
dhe kosto më të ulët të funksionimit.
2 motorë DC sigurojnë konsum të ulët të energjisë se çdo rrip tjetër
makinë.
Fuqia e ulët e funksionimit 24 V për të garantuar sigurinë dhe funksionimin e plotë të makinës.
Tensioni rregullohet nga paneli i kontrollit, i lehtë dhe i saktë
Rrip – më pak
Funksioni i dytë i ushqimit, Nuk ka ngecje
Gjatësia e ushqyerjes mund të rregullohet në panelin e kontrollitTD88A

Karakteristikat:
Pjesët më pak të lëvizshme dhe dizajni i thjeshtë i kokës mbyllëse sigurojnë lehtësinë e mirëmbajtjes
dhe kosto më të ulët të funksionimit.
2 motorë DC sigurojnë konsum të ulët të energjisë se çdo rrip tjetër
makinë.
Fuqia e ulët e funksionimit 24 V për të garantuar sigurinë dhe funksionimin e plotë të makinës.
Tensioni rregullohet nga paneli i kontrollit, i lehtë dhe i saktë
Rrip – më pak
Funksioni i dytë i ushqimit, Nuk ka ngecje
Gjatësia e ushqyerjes mund të rregullohet në panelin e kontrollitTD88

Karakteristikat:
Pjesët më pak të lëvizshme dhe dizajni i thjeshtë i kokës mbyllëse sigurojnë lehtësinë e mirëmbajtjes
dhe kosto më të ulët të funksionimit.
2 motorë DC sigurojnë konsum të ulët të energjisë se çdo rrip tjetër
makinë.
Fuqia e ulët e funksionimit 24 V për të garantuar sigurinë dhe funksionimin e plotë të makinës.
Tensioni rregullohet nga paneli i kontrollit, i lehtë dhe i saktë
Rrip – më pak
Funksioni i dytë i ushqimit, Nuk ka ngecje
Gjatësia e ushqyerjes mund të rregullohet në panelin e kontrollit
Safe Deposit Box


BTC 8000 Glory

BTC 8000 është pajisja më e madhe dhe më e shpejtë inteligjente e sigurt në treg.
Pajisja është e pajisur me një lexues Glory DE50 i cili është një nga më të besueshëm dhe më cilësor të disponueshëm në treg.
Lexuesi Glory DE50 numëron dhe vërteton kartëmonedhat me një normë prej 720 copë për
minutë.
Pajisja është e pajisur me një ruajtje të përkohshme, e cila lejon përdoruesit të anulojnë numërimin.

 • STANDARD I SIGURISË: Në përputhje me Nivelin I, i certifikuar
  sipas standardit EN 1143-1
  MUNDËSI PËR PAJISJEN E PAJISJES ME A LEXUESI:
  Glory DE50
  Shtesa e nenexhikut – Pelicano + MSS MultiCash
  Lexuesit me shumë monedha – PO
  NUMËRIMI I SHPEJTËSISË:720 copë / min
  NDARJA E PËRKOHSHME:Po, 100 copë. Përdoruesi mund të anulojë transaksionin.
  KAPACITETI:8000 + copa kartëmonedha, sistem çantash

GDB-100

KAPACITETI Maks. 2500 shënime për kasetë
KASETA
Vëllimi i lartë – 5 kaseta
Versioni kompakt – 3 kaseta
LLOJET E SIGURT
Kasafortë me gjurmë të plotë – kuti për zarfe dhe vlera të tjera
Kasafortë me gjurmë të vogla – në përputhje me ADA
Kasafortat e disponueshme: UL dhe CEN III
TIPARE TË TJERA OPSIONALE
Grila
ruajtje ISM – Moduli inteligjent i ruajtjes
Qasja e pasme
Njohja e numrit rendor të kartëmonedhës
CL-30B

Datasheet

SISTEMI I RUAJTJES
Kasetë x 3
Mbledhja e çantës së kasafortës x 2
KASETA
2500* nota për kasetë, kapaciteti i përgjithshëm: 7500 kartëmonedha
2500 kartëmonedha vlen për 0,11 mm për notë ose më poshtë. Kapaciteti varet nga gjendja e shënimeve
RRIVIZIMI I çantës SAFE
3500* kartëmonedha për çantë, kapaciteti i përgjithshëm: 7000 kartëmonedha
3500 shënime vlen për 0,11 mm për notë ose më poshtë. Kapaciteti varet nga gjendja e shënimeve
LLOJET E SAFE
UL-291 24 orë
CEN III
CoinDepo


CoinDepo CDS 400

Datasheet

Përmasat (L x P x H) : 605 mm x 448 mm x 1085 mm
Pesha: 75 kg
Specifikimet e energjisë: Furnizimi me energji i jashtëm 115/230 V 60 hz / 50 hz
Konsumi i energjisë: 35 W / 6 W në pritje
Niveli i zhurmës: 60 dB (A)
Mjedisi: Vetëm për përdorim të brendshëm
Temperatura e funksionimit: +10 °C – +45 °C
Temperatura e ruajtjes: -20 °C – +85 °C në 90RH
Shpejtësia e numërimit / renditjes së monedhave: 1,100 cpm (1 cent euro)
Saktësia e numërimit: 99,98% ose më mirë
Saktësia e renditjes: 99,96% ose më mirë

Përfitimet
Dizajn estetik, i përshtatshëm për përdoruesit dhe kundër vandalëve.
Refuzimi i monedhave të huaja dhe të falsifikuara.
Tarifa opsionale për ndryshimin e parave të gatshme.
Shpenzim i garantuar i shumës së depozituar brenda dyqanit.
Inkorporimi i monedhave në biznes – duke kursyer kështu kostot në prerjen e monedhave.
Periudha e shpagimit me kosto të ulët dhe të shkurtër.
Dizajn kompakt, duke e bërë të lehtë vendosjen në pikën e fluksit më të madh të klientëve.
Cash Drawer


CD415

Datasheet

Karakteristikat kryesore:

Me kosto efektive
Vetëm me printer
Mbështet të gjitha markat kryesore të printerëve të pikave të shitjes
Dizajn me siguri te larte me te gjitha konstruksionet metalike
Bllokim me tre pozicione për siguri maksimale të parave
Ndarje monedhash të rregullueshme
Slotet e mediave
Këmbë gome për të parandaluar rrëshqitjen
E disponueshme ne ngjyre te zeze
Security Seals


LGM 414 Pull-up Seal

LGM415 Pull-upSeal

LGM540Pull-upSeal

LGM 570 Pull-up SealSecurity Labels
Etiketat e Sigurisë janë etiketa sigurie vetëngjitëse me tregues të evidentimit të ngacmimeve, barkod
dhe numërimi sekuencial.

Treguesi ynë për evidentimin e ngacmimeve është një “Efekt VOID” me mesazhin e sigurisë “VOID OPENED”.


Security Tape


Security Tape VOID/OPENED

Kjo shirit paketimi evident nga manipulimi ofron një kontroll pozitiv ndaj ndërhyrjeve të paautorizuara me çdo përmbajtje paketimi. Ai do të funksionojë në shumicën e kushteve në shumicën e sipërfaqeve të pastra të thata.
Përpjekjet për të hequr ose hequr shiritin do të rezultojnë në shfaqjen e qartë të mesazhit VOID/ OPENED, dhe reagimi i tij “lëvozhgë e thatë” do të thotë se nuk mund të ngjitet përsëri pasi të shqetësohet.