Menagjimi i Cash-it

Menagjimi i Cash-it 2023-02-15T14:38:56+01:00

Banknote Processing Machines

Këta klasifikues të avancuar të kartëmonedhave ofrojnë vazhdimisht nivelet më të larta të vërtetimit dhe klasifikimit të përshtatshmërisë duke i mbajtur kostot tuaja operative të ulëta. Ato ju ofrojnë fleksibilitet maksimal me modularitet të vërtetë në një zgjedhje prej 4 konfigurimesh të krijuara për përpunimin e kartëmonedhave me volum të lartë, sot dhe në të ardhmen.

Përfitimet e zbatimit të makinerive të përpunimit të kartëmonedhave janë të shumta:

Rritja e efikasitetit, përfitueshmërisë dhe sigurisë Transaksione më të shpejta me shitës të shpejtë Rivendosni stafin për t’i shërbyer më mirë klientëve Përmirësoni përvojën e klientit Përmirësoni performancën e biznesit

Banknote Counters

Një nga arsyet pse blejmë një numërues kartëmonedhash është për të shmangur gabimet e numërimit, pra, për të fituar qetësinë time. Ne duam gjithashtu që numëruesi i kartëmonedhave të konfirmojë se nuk kemi ndonjë faturë të falsifikuar. Makinat e numëruesit të kartëmonedhave janë 100% të besueshme.

Në Panamic ICT ofrohen shumë lloje të ndryshme numëruesish të kartëmonedhave: me dhe pa zbulim, për kartëmonedha të renditura dhe/ose të përziera, etj. Gama jonë e produkteve është e strukturuar qartë dhe ka një siguri: të gjithë numëruesit e kartëmonedhave Panamic ICT kontrollojnë paratë tuaja në mënyrën më të mirë me teknologjinë më të fundit.

Për të zgjedhur modelin që i përshtatet më mirë nevojave tuaja, na kontaktoni.

Glory UW-F4

▪Një platformë moderne dizajni e aftë për të përmbushur kërkesat e kërkesave të sotme dhe të ardhshme të përpunimit të parave të gatshmessing demands

Lidix SL-250F

Shpejtësia më e shpejtë e numërimit deri në 1500 copë/min
Njohja e numrit serial të dyfishtë
TITO Skano & Rendit

Bellcount S515

•Dizajn i vlerësuar BellCon me ekran grafik me ngjyra 3,5” të qartë dhe të ndritshëm me funksionin e prekjes së gishtit.

Counterfeit Detectors

Detektorë të falsifikimit të kartëmonedhave për euro, dollar amerikan dhe monedha të tjera. E pershtatshme per biznese te vogla dhe te medha. I shpejtë, efikas dhe i besueshëm. Përdorimi portativ. Softueri i tyre mund të përditësohet në rast të lëshimit të kartëmonedhave të reja nga Banka Qendrore Evropiane

Bellcon Evision 5

Detektor gjysmë automatik, i saktë i kartëmonedhave euro me numërim vlerash. Niveli atraktiv i çmimeve. Funksionim i shpejtë, i thjeshtë, i besueshëm dhe i qetë i mbështjellë me dizajn të bukur skandinav.

DP2268

Kontrollon kartëmonedhat me UV (uitraviolet), MG (magnetike), IR (infra të kuqe), cilësinë e letrës, zbulimin e madhësisë
Tregon copat e kartëmonedhave dhe vlerën totale të secilit lloj monedhe

MT9 / MT9F

MT9 dhe MT9F është një detektor konvencional UV me cilësi të lartë, i cili përdor dritën ultravjollcë për të zbuluar veçori të ndryshme sigurie fluoreshence në kartëmonedha dhe dokumente të tjera.

Coin Counters

Numëruesit dhe klasifikuesit e monedhave me funksion Add & Batch për të përgatitur paketa dhe çanta monedhash. Monedhat e renditura sipas emërtimit dhe një ndërfaqe printeri për të printuar shumën totale. Në Panamic Ict ne ofrojmë numërues monedhash për përdorim të moderuar ose profesional. Nga klasifikuesit e monedhave në desktop për shitës të vegjël deri tek klasifikuesit profesionistë të monedhave për shitje, dëfrim dhe lojëra

Glory Mach 9E

Mach 9E është një klasifikues monedhash me shpejtësi të lartë dhe me funksion të rëndë, i aplikueshëm në qendrat e përpunimit me volum të lartë ku xhiroja dhe besueshmëria janë parësore.

CT Coin Pelican 309

CTcoin Pelican 309 Makina për klasifikimin e monedhave që numëron dhe rendit 8 prerje të monedhave euro.

Multicash MC 10-14

Renditja fleksibël, pa bllokime monedhash
Renditja pa bllokim me teknologjinë e renditjes aktive
Për emërtim të mundshëm më shumë se një sirtar

Safes

Kasafortat inteligjente kanë potencialin për të kursyer kohën dhe paratë e biznesit tuaj duke rritur gjithashtu produktivitetin dhe efikasitetin e përgjithshëm. Me veçori të mahnitshme sigurie, të ndërtuara në zbulimin e falsifikimit dhe lehtësinë e përdorimit dhe konfigurimit – kasafortat inteligjente janë opsioni ideal për çdo biznes që dëshiron të thjeshtojë sistemin e tij të menaxhimit të parave, pavarësisht nga madhësia apo industria.

Si mund të përfitojnë kasafortat inteligjente për biznesin tuaj:

1.Sigurimi i parave të gatshme është një nga përgjegjësitë kryesore të një kasaforte inteligjente.

-Nuk ka akses punonjësi në para

-Dyer rezistente ndaj prirjes

-Bllova dhe çelësa sigurie të lartë

2. Zbulimi i falsifikimit

Kasafortat inteligjente ofrojnë ndër sistemet më të sofistikuara të verifikimit të faturave.

3. Operacionet e Dyqanit

Smart-Safes u ofron menaxherëve dhe pronarëve integrimin e të dhënave dhe shërbimeve për të drejtuar bizneset e tyre në mënyrë efikase.

-Mjete desktopi për të parë statusin e parave të gatshme në dyqan


4.Kurseni kohë dhe rrisni efikasitetin

Menaxherët mund të shpenzojnë më pak kohë për të verifikuar numrin e parave, për të regjistruar mbylljen dhe për të ndjekur hetimet e gabimeve të menaxhimit të parave. Kjo kohë shtesë mund të shpenzohet në aktivitetet e dyqaneve që gjenerojnë fitime.

BTC 8000 Glory

BTC 8000 është pajisja më e madhe dhe më e shpejtë inteligjente e sigurt në treg.
Pajisja është e pajisur me një lexues Glory DE50 i cili është një nga më të besueshëm dhe më cilësor të disponueshëm në treg.
Lexuesi Glory DE50 numëron dhe vërteton kartëmonedhat me një normë prej 720 copë për
minutë.
Pajisja është e pajisur me një ruajtje të përkohshme, e cila lejon përdoruesit të anulojnë numërimin.

Treasuries

Locks

Archiving Equipment