Për ne

Për ne 2022-05-25T09:08:47+01:00

Partneri juaj

E themeluar në Qershor 2017 dhe me seli në Prishtinë Kosovë, me qëllim që të ndihmojë kompanitë me zgjidhjet e tyre për IT. Fokusi ynë fillestar ishte ofrimi i zgjidhjeve të teknologjisë së informacionit për kompanitë.

Sot, nga baza jonë në Prishtinë, ne perfaqesojme gamën më të gjerë të shërbimeve të menaxhuara të IT-së për bizneset e vogla dhe të mesme dhe jemi anëtarë të disa shoqatave kryesore të pagesave, bankare dhe tregtisë në tërë Kosovën.

VIZIONI DHE MISIONI

Vizioni

Vizioni ynë është të bëhemi udhëheqës rajonalë duke siguruar pajisje kompjuterike, softuer dhe shërbime për të mundësuar komunikim të plotë , si dhe adresimin e disa prej sfidave më të mëdha të kohës sonë.………………………………………………..

Misioni

Misioni ynë është zgjidhja e nevojave dhe problemeve të biznesit, përmes zhvillimit dhe shpërndarjes së teknologjive të reja, të cilat janë të lehta për t’u adoptuar, përdorur dhe përmisuar, në mënyra që krijojmë ndryshime transformuese në shoqëri ….

Strategjia

Për më shumë se 3 vjet, teknologjitë tona kanë transformuar çdo sektor të shoqërisë, duke ndihmuar në krijimin e një ndryshimi pozitiv. Këto risi po mundesojnë mënyra të reja për njerëzit dhe kompanitë për t’u lidhur dhe prosperuar, dhe ne mbetemi të përkushtuar për të udhëhequr këtë udhëtim.

QENDRIMET TONA NE TRE HAPA

Identifikojme zgjidhjen e duhur për t’iu përshtatur nevojave tuaja.

Ne marrim kohën për të kuptuar qëllimet e biznesit tuaj dhe pikat e dobëta. Ne ofrojmë një gamë të gjerë të produkteve më të mira në treg që na lejojnë të bashkojmë zgjidhjen më të mirë me nevojat e identifikuara të institucionit tuaj. Ne kurrë nuk do t’ju shesim më shumë sesa keni nevojë, por përkundrazi do të gjejmë zgjidhjet e duhura për biznesin dhe buxhetin tuaj.

Ju Edukojme ju se si të përdorni më mirë pajisjet tuaja.

Ne duam t’ju trajnojmë për të shfrytëzuar potencialin e plotë të pajisjeve tuaja; ne jemi në dispozicion për ju për mbështetje të vazhdueshme dhe trainim gjatë gjithë ciklit te jetës së pajisjeve tuaja.

Mirëmbajme pajisjet tuaja

Kujdes dhe mirëmbajtje e vazhdueshme kërkohet në mënyrë që pajisjet tuaja të funksionojnë në nivele optimale. Ne jemi ekspertë në servisimin e pajisjeve që shesim, dhe ofrojmë mbështetje për mirëmbajtje për të përmirësuar dhe zgjatur ciklin e jetës së blerjes tuaj. Arsyetimi që produktet tona përdoren dhe mirëmbahen në mënyrë efektive gjatë gjithë jetës së tyre është prioriteti yne kryesore.

References

 • Banka Ekonomike
 • NLB Bank
 • TEB Bank
 • Besa Security
 • ProCredit Bank
 • Raiffeisen Bank
 • IS Bank
 • Ziraat Bank
 • Finca
 • KRK
 • Western Union
 • AFK
 • Ria
 • Moneta
 • Timi Invest
 • KEP

 • Kryeministria e Kosovs
 • Kshilli Gjyqsor i Kosovs
 • Banka Qendrore e Republiks s Kosovs
 • Kuvendi Komunal Gjakov
 • Kuvendi Komunal Suharek
 • Kompania Rajonale e Ujsjellsit Gjakov “K.R.U”
 • Spitali Amerikan
 • Spitali Bahceci
 • Spitai Kavaja
 • Spitali Aloka
 • Eye Hospital
 • Banja e Kllokotit
 • Gega Pharm
 • Farmitalia
 • Barnatore Leka
 • Barnatore Pranvera
 • HANDIKOS
 • Baby Doc
 • DentFix
 • Joni Med
 • Inernistika
 • Kmbimore Mena
 • Këmbimore Safeti
 • Këmbimore Euro
 • Këmbimore Artani
 • Këmbimore Xhaviti
 • Këmbimore Leni
 • Këmbimore Goni
 • Këmbimore Euro Toti
 • Këmbimore Vatani
 • Këmbimore Xhelali
 • Këmbimore Agimi
 • Këmbimore Ximi
 • Këmbimore Artini Group
 • Këmbimore Ismeti
 • Këmbimore Naimi
 • Këmbimore Kujtimi
 • Këmbimore Alberti
 • Albi Shopping Mall
 • Neptun
 • Jumbo
 • Rossman
 • Viva Fresh Store
 • Jysk
 • Comodita Home
 • Interex
 • Spar Market
 • Abi Center
 • Emona City
 • Nertili Shopping Center
 • Kastrati Shopping Center
 • Nora Market
 • Plus Center
 • Euro Food
 • Melodia PX
 • Tregu Ditor – Doni Fruits
 • Boss
 • Celio
 • Chaussea
 • Timberland
 • Rosetti
 • Guess
 • Armani AIX
 • Women Secret
 • Geox
 • Wikiki L.L.C
 • Mango
 • Orsay
 • Carpisa
 • Buze Mustaqe
 • Koton
 • Sportina
 • Sport Vision
 • Migato
 • Hotel Sirus
 • Hotel Garden
 • Hotel Emerald
 • Hotel Sheraton
 • Burger King
 • Domio’s
 • Prishtina Internationl Airport
 • Lavazza
 • Turkish Airline
 • Mabetex Group
 • Toyota Kosova
 • Wolkwagen Kosova
 • Gorenje
 • Rikon
 • Golden Eagle
 • Balkan Food L.L.C
 • Auto Mita
 • Auto Trimi
 • Autosallon Alberti
 • Autosallon Luxury
 • Sach Pizza
 • Extreme Pizza
 • Restarant Oksigjen
 • Restaurant Sun House
 • Republika Gastroteka
 • Etno
 • Soma