Partnerët tanë

Partnerët tanë 2022-05-04T12:59:40+01:00

Bringing technology leadership with our technology experts and partners for market leading solutions.

Bashkimi i pikave tona te forta dhe ekspertiza e partnerëve tanë lider ne fushen e teknologjisë do të thotë zgjidhjet më të mira, më të optimizuara për nevojat tuaja. Duke punuar me partnerët tanë, Panamic ICT beson se dy palet gjithnjë do të arrijnë më shumë. Partneriteti strategjik drejton rritjen, po ashtu inovacioni dhe transformimi dixhital.

Glory

Glory është një udhëheqës global në zgjidhjet e teknologjisë së parave. Për gati një shekull, Glory ka ndihmuar organizatat e shërbimeve financiare të përparojnë me transaksione të sigurta dhe të shpejta.
Në bashkëpunim me Glory, kompania jonë ka kontribuar në krijimin e mjediseve të reja bankare duke shndërruar degë bankare, dyqane me pakicë dhe kazino, e duke eleminuar proceset manuale për të liruar kohën dhe hapësirën e stafit për t’u përqendruar në aspekte të tjera tek klienti.

Për informacione të mëtejshme vizitoni: https://www.glory-global.com.

LIDIX

LIDIX është njëri nga ofruesit tane me një cilësi të besueshme.
Ato ofrojnë makina me teknologji te përparuar për klientët në të gjithë Amerikën e Veriut dhe Jugut, Evropën, Afrikën, Lindjen e Mesme dhe Azinë.

Për informacione të mëtejshme vizitoni: http://www.lidix.co.kr

Sensmax

SensMax është një prodhues i sensorëve IoT. Në Panamik ICT ne ofrojmë të gjitha zgjidhjet SensMax dhe idetë e automatizimit të proceseve

Real-time people counting Ofron raportime në kohë reale dhe jane të implementuar në shumë dyqane, qendra tregtare, biblioteka, ambiente publike në të gjithë Kosovën
Customer survey system Sherben për anketimin e klientëve në dyqanet, qendrat tregtare, vendet publike dhe zyrat e bankave.
Remote monitoring system për kontrollin e parametrave të temperaturës dhe lagështisë në dyqanet ushqimore, depo, farmaci, qendrat e të dhënave dhe serat.

Për informacione të mëtejshme vizitoni: https://sensmax.eu/

BellCon

BellCon është e specializuar në zhvillimin, prodhimin dhe marketingun e makinave për numërimin dhe verifikimin e kartëmonedhave, sportelet e monedhave dhe pajisjet e tjera të trajtimit të parave.

Produktet BellCon tregtohen dhe shiten nga një rrjet në të gjithë botën i shpërndarësve të besueshëm, ne një prej tyre.

Për informacione të mëtejshme vizitoni:https://www.bellcon.com

Partneritetet tona të tjera në fusha të ndryshme të fokusit

Duke bashkëpunuar ngushtë me partnerë të tillë, Panamic ICT është i përkushtuar të mbetet lider në industrisë e teknologjisë.