Lajmet

Lajmet 2020-01-10T16:01:28+00:00

Si ta menaxhojmë rrugën për të dalë nga një krizë ?

Përpjekja për frenimin e COVID-19, në të gjithë botën ka pasur ndikime të mëdha si në ekonominë botërore ashtu edhe në komunitetet lokale. Jeta jonë është ndryshuar ndjeshëm dhe ekonomia është ndikuar rëndë. Siç pasqyrohet

By | 5 Shtator, 2020|Categories: Uncategorized|

Si të automatizoni procesin tuaj të parave në industrinë e hotelerisë

Në industrinë e hotelerisë, paratë në dorë pranohen në çdo pikë të transaksionit: recepsion, lokal, restorant dhe në sallën e banketeve. Për këtë shkak është e rëndësishme që të ekzistojë një proces që thjeshton operacionet

By | 20 Dhjetor, 2019|Categories: Uncategorized|

5 Karakteristika që duhet të i konsideroni kur blini një numërues për kartëmonedha

Për bizneset e bazuara në shitblerje me para në dore, blerja e një numeratori per kartemonedha mund të jetë një investim i zgjuar dhe një lehtësim i madh. Këta numerues automatizojnë procesin e numërimit të

By | 18 Dhjetor, 2019|Categories: Uncategorized|