Loading...
Ballina 2020-05-14T18:05:49+00:00

ÇFARË BËJMË NE

Të përqendruar, por gjithsesi fleksibël nëpër industri të shumta. Ne ofrojmë një larmi shërbimesh për të përshtatur çdo nevojë.

Pajisje financiare

Shiko me shume

Zbatimi dhe Instalimi

Shiko me shume

Zgjidhje
IT

Shiko me shume

Zhvillimi i softverit

Shiko me shume
0
KLIENTËT
0
PROJEKTE TË PËRFUNDUARA
0
ZYRA NDRKOMBTARE

Disa nga mendimet tona

Si të automatizoni procesin tuaj të parave në industrinë e hotelerisë

20 Dhjetor, 2019|

Në industrinë e hotelerisë, paratë në dorë pranohen në çdo pikë të transaksionit: recepsion, lokal, restorant dhe në sallën e banketeve. Për këtë shkak është e rëndësishme që të ekzistojë një proces që thjeshton operacionet

5 Karakteristika që duhet të i konsideroni kur blini një numërues për kartëmonedha

18 Dhjetor, 2019|

Për bizneset e bazuara në shitblerje me para në dore, blerja e një numeratori per kartemonedha mund të jetë një investim i zgjuar dhe një lehtësim i madh. Këta numerues automatizojnë procesin e numërimit të

SHIKONI TË GJITHA ARTIKUJT

Partnerët tanë të besuar

Ne jemi lider në shërbimet mbështese të IT-së, duke e përqëndruar interesin tonë në industritë kryesore të shfaqura më poshtë. Sidoqoftë, ekspertiza dhe aftësitë tona janë gjithmonë të adaptueshme për t’i shërbyer industrive të reja dhe nevojave të tyre unike.

Ne jemi këtu për të ndihmuar!

Na kontaktoni

Zgjat vetëm disa sekonda!